Метални колела без педали Zooom

Английските колела за балансиране без педали на марката Zooom са с рамка, направена от лек алумий. Те са много здрави, дълготрайни и устойчиви на удари и надраскване. Подходящи са за деца от 2 до 4 години за усвояване на умението за баланс на две колела и подготвят за преход към детски велосипед.
Zooom се отличават с много красив дизайн и елегантна форма. Конструкцията е максимално опростена и здрава.
Поради олекотените материали теглото е само 5.4 кг и детето лесно вдига колелото и го балансира. Допълнително удобство са компактните размери (дължина 85 см, ширина при кормилото 47 см и височина 57 см)и удобството при пренасяне и съхраняване.
След като увладее балансирането, детето може да усвои още едно умение – да спира като използва ръчна спирачка на кормилото. Колелото разполага с ефикасна V-образна спирачка на задната гума.
zooom-detsko-kolelo-oranzhevo

Комфортното возене се подсигурява от 12-инчови напомпващи се гуми Kenda, които са монтирани на дълготрайни и леки алуминиеви капли. Поради големия размер на гумите колелото лесно преодолява неравности по пътя.

Кормилото има удобни за хващане гумени дръжки, които прилягат съм детската ръка и не се приплъзват. В краищата са разположени накрайници, които предпазват детската ръка при странични удари в стени, дървета и други.Най-важното при детските колела е комфортната мека седалка за да се чувства удобно детето и да може дълго да се забавлява. Zooom предлага изключително мека и ергономична седалка, която е с регулируема височина. В комплекта са включени два накрайника според възрастта и ръста на детето – къс и дълъг. При късият накрайник когато е в най-ниско положение разстоянието между земята и седалката е 34 см, а в най-високо – 44 см. Ако сложите дългият накрайник, максималното разстояние между земята и седалката се увеличава до 51 см. Височината на седалката лесно се регулира чрез скоба с едно движение. Не е нужно разглобяване или използването на инструмент.

zooom-kolelo-sivo

Допълнителна екстра за забавление и сигнализиране е звънецът на кормилото.

Детското колело Zooom се отличава с много добро качество на изработка и на материалите, което осигурява дълготрайна употреба.

Предлага се с една година гаранция за фабрични дефекти. Може да избирате между следните цветове: синьо, сиво, оранжево и светлозелено. Цената на детското колело Zooom е 165 лева и може да го поръчате на телефон 0700 31011 или от интернет магазин iBebe.bg. Доставката е безплатна до адрес в цялата страна. Цената на колелото се заплаща на куриера при получавенето му.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Метални колела без педали Zooom, 5.3 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply